На 7 август (петък) в 12.00 часа в конферентната зала на стадион "Лазур" ще се проведе пресконференция на ПСФК Черноморец (Бургас), на която ще бъде представен новия основен спонсор на клуба QUARTO.

От август тази година новата дигитална телевизия QUARTO ще е основната марка, която ще се промотира от играчите на футболен клуб Черноморец (Бургас).

Телевизията стартира в началото на юни и предлага освен висококачествена дигитална услуга и най-големия в България пакет от канали с HD качество. Бургас беше сред първите три града, в които се излъчва услугата. Повече подробности ще бъдат представени на пресконференцията.

На брифинга ще бъдат представени последните попълнения в отбора на "акулите" за новия сезон 2009-2010 година - Матиас Мориц, Мартин Тошев и Георги Чиликов.

Мениджърът на тима Красимир Балъков ще отговори на въпроси, свързани с изключително интересния предстоящ двубой от първия есенен кръг на шампионата, между отборите на Черноморец-Бургас и Черно море Варна.

След пресконференцията ще се издават акредитации на журналистите, които ще отразяват футболните срещи от сезон "Есен" 2009 от стадион "Лазур".