Черноморец иска да отправи благодарствен адрес към БФС и в частност към хората, които организираха треньорския семинар в Австрия, съобщиха бургазлии.

Николай Кръстев, който е треньор на елитната юношеска формация на „акулите“ до 17 години и същевременно изпълняващ длъжността на директор на школата в бургаския клуб, бе част от делегацията, заедно с още 7 специалисти от цяла България, която беше изпратена в Австрия.

Причината за това беше треньорски семинар на тема „Елитен юношески футбол“ по системата на УЕФА за групово обучение, където той и всички участници имаха възможност да се запознаят с някои от най-новите модели на работа и организация в юношеския футбол и да почерпят опит от своите колеги в Европа. Бургаският клуб иска да изрази своята признателност за отправения им жест и да изкаже своите адмирации за това, че се поддържа политика към развитие на юношеския футбол.

БФС показва, че въпреки незавидното моментно състояние на Черноморец-Бургас и това, че клубът не е от силните на деня, футболната централа държи Бургас да продължава правилно да развива млади таланти, както го е правил досега.