Емил Ангелов - Бабангида изведе Хасково на първа тренировка в снега на Ямача. Вчера преди обед новият старши треньор на тима и помощникът му Иван Николов - Близнака проведоха първото занимание за новия полусезон.

Всички футболисти на "червено-белите" се събраха на стадион "Хасково" и направиха няколко обиколки на съоръжението в дълбокия над половин метър сняг. В заниманието взеха участие и част от юношите на клуба.

Хасковлии бяха подкрепени от петима свои верни фенове, а имаше и традиционният ритуал по лисване на кофа вода за късмет.

Емил Ангелов изведе Хасково за първа тренировка

Емил Ангелов изведе Хасково за първа тренировка

19 футболисти тренираха с тима

Новият тим на Хасково води битка за класиране във "В" група (Югоизточна Трета лига) с отборите на Хеброс (Харманли), Свиленград II и Топлика 77 и други в Областната група.

За целта тимът от Ямача е подсилен от четирима нови футболисти, единият от които - грузинецът Ника Инцкирвели, който идва от Харманли 04.

Вторият нов е полузащитникът Фикрет Сербест, който идва от Стамболово. Другият играч е Рамадан Местан от Хасково 1957. А на стадион "Хасково" се очаква и нападател от Верея (Стара Загора).

Бабангида каза, че подготовката на отбора за новия сезон ще се води изцяло на Ямача.