Националната състезателка по художествена гимнастика Катрин Тасева говори в предаването "Събуди се" по Нова телевизия. Тя заяви, че се радва за отлагането на Олимпиадата. Така кариерата и ще се удължи с една година. 

"Аз съм щастлива, че олимпиадата се отмени. До една степен би се отразило доста добре на мен. Ще имам възможност да си изработя по-добре съчетанията. В момента правим автогенни тренировки. Всичко минаваме наум. Всяко едно съчетание. Всеки един елемент. Абсолютно всичко се минава наум, без грешка. Трябва да бъде без грешка. Представяме си пълните зали. Знаем всяка една зала как изглежда.

Били сме на толкова много състезания и искам да се насладя още малко на българската публика, тъй като много трудно ще се разделя с нея. Имаме европейско първенство във Варна 2021-а. Дай Боже всичко да бъде наред, да се осъществи. Това за мен би било страхотно, тъй като, ако се бях отказала след олимпиадата тази година, нямаше да имам тази възможност да участвам. 

Според мен всеки един трябва да знае кога да спре. Крайната цел на всеки един спортист е олимпиадата. За мен е цел, не е като мечта. Беше мечта преди да взема квотата. Вече е цел", заяви Тасева.

Катрин Тасева: Не съм доволна от днешния ден, не показах това, което исках

Катрин Тасева: Не съм доволна от днешния ден, не показах това, което исках

"Тръгнеш ли с грешка, съдиите тотално те отписват"