Първият състав на клуб Илиана спечели титлата на държавното отборно първенство по художествена гимнастика, което се провежда в зала "София".

Тимът в състав Стилияна Николова, Татяна Воложанина, Ива Виткинова и Емона Ценова събра сбор от 257.641 точки, след като Николова игра силно на три от уредите. Лични треньори на шампионките са Валентина Иванова на Николова, Силвия Стойнева на Воложанина, Моника Минчева на Виткинова и Теодора Тенева на Ценова.

Представителките на Левски плюс Ева Брезалиева, Магдалина Миневска и Стефания Антонова се окичиха със сребърните отличия с 244.800 точки. Бранимира Маркова е наставник на Брезалиева, Виолета Господарска на Миневска и Моника Минчева на Антонова.

Първият отбор на Левски-Триадица в състав Боряна Калейн, Алина Коломиец, София Павлова и Елена Георгиевасе нареди на трета позиция с 244.000 точки. Калейн се завърна на килима след почивка от няколко седмици и направи много силно представяне. Лични треньори на момичетата са Марияна Памукова на Калейн и Мирослава Батаклиева на Алина Коломиец, София Павлова и Елена Георгиева.

Топ осем се допълва от първия отбор на Левски, втори отбор на Илиана, втори отбор на Левски-Триадица, първи отбор на Академик и Авангард.

В събота надпреварата завършва с възрастова група девойки младша възраст до 10 години.