Президентът на БФХГ Илиана Раева за пореден път подчерта изключителната стойност на спечелената от ансамбъла олимпийска титла в Токио и отдаде заслуженото на момичетата и треньорката им Весела Димитрова.

"Не знам дали си давате сметка за какъв отбор и за каква победа става въпрос. Ако във всички други спортове, с изключение на тези, при които има съдии, но пак всички може да зависи от теб, както в бокса, в художествената гимнастика, това са единствените олимпийски шампионки в момента. . . Чест и поклон на всички златни медалистки и на тези велики момичета, които спечелиха медали в другите спортове, зад това нещо стои един грандиозен труд и един страхотен талант.

Но при нас тази титла се спечели е един спорт, в който наистина тези момичета нямат думата, никой няма думата, освен 24 съдии, които решават кой ще е пръв, кой ще е втори и как ще се разпределят медалите", каза Раева на пресконференция днес по повод на спектакъла "Сън", който ще се проведе на 16 декември от 19.30 часа в "Арена Армеец".

Весела Димитрова: Очаквайте изненади от новия ансамбъл

Весела Димитрова: Очаквайте изненади от новия ансамбъл

"Те са фурия, директно скачат в дълбокото"