Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изпрати официално благодарствено писмо дo министъра на младежта и спорта Весела Лечева след вчерашното решение на Министерския съвет даде разрешение за изграждане на нова зала за този спорт на стадион "Раковски".

Илиана Раева: Имаме нов наказателен отряд, представям си Левски във висините на футбола

Илиана Раева: Имаме нов наказателен отряд, представям си Левски във висините на футбола

Президентът на федерацията по художествена гимнастика даде висока оценка на грациите

До г-жа Весела Лечева, министър на младежта и спорта

Уважаема госпожо министър,

От името на Българска федерация по художествена гимнастика, всички състезатели, треньори и специалисти, които работят за успехите на нашия спорт, изказвам най-сърдечна благодарност за Вашия принос към построяването на нова зала по художествена гимнастика.

Новото съоръжение ще даде възможност и спокойствие на националните отбори да извършват подготовката си при отлични условия.

След дълги години в очакване на разрешение за построяването й и преминаването през сложни, административни процедури, най-накрая благодарение на Вашето съдействие, преминаването към реализиране на така жадуваната тренировъчна база вече е факт.

Убедена съм, че за развитието на спорта е от огромно значение непрестанната инвестиция, както в спортната база, така и в човешкия фактор.

Силно вярвам, че ще оправдаем Вашето доверие и ще продължим да защитаваме достойно славата на българската школа по художествена гимнастика.

Искрено благодаря за Вашата отдаденост към спорта, за проявената съпричастност и подкрепа към всички спортисти посветили времето и живота си за прослава на България.

Желая Ви здраве, нестихващо вдъхновение и успехи!

С уважение, Илиана Раева, председател на БФХГ