Националът по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун продължава да е национален състезател и никога не е имал намерение да се отказва от националния отбор и от националната си принадлежност, обявиха от БФ Гимнастика във Фейсбук.

Вчера Хъдълстоун публикува пост във Фейсбук, в който се "сбогува" с България.

"Време беше и това време вече настъпи, да се сбогувам с България . . .поне засега. Днес ми е последният ден тук и реших да се сбогувам с вас. Затварям тази страница и започвам наново, с по-големи цели в различни обстоятелства и най-важното с изчистен поглед към бъдещето. Ще ми липсва България, но зная, че е за мое добро. Целта ми винаги е била една и докато не я постигна, ще правя каквото и да е, за да я осъществя. Париж идвам за теб", написа гимнастикът.

"БФ Гимнастика уточнява, че Дейвид продължава да е национален състезател и никога не е имал намерение да се отказва от националния отбор и националната си принадлежност. На 7 януари Дейвид заминава за САЩ, за да се види със семейството си, тъй като не се е прибирал при тях от 2019 година. По време на престоя си в САЩ той ще продължи своята подготовка. По план трябва да се прибере в България в средата на март за да продължи тренировки с националния отбор за Европейското първенство", обявиха от родната централа.

Световна шампионка с участие в шоуто на Нешка Робева

Световна шампионка с участие в шоуто на Нешка Робева

Рафаели пристига