По инициатива на вицепрезидента на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова, централната иска отново да се включи в подкрепа на бедстващите хора след наводнението в Карлово и опустошителните земетресения в Турция и Сирия.

На предстоящото контролно състезание на националните отбори на 18 февруари, от 14.00 часа, в тренировъчната зала на "Арена София" ще бъдат поставени кутии за дарение.

Невяна Владинова: Определено сме сред най-силните в света

Невяна Владинова: Определено сме сред най-силните в света

"Имаме олимпийско злато от ансамбъла, искаме и такова от индивидуалното"

"Както добре знаете, на 18 февруари предстои контролно състезание на националния отбор, където момичетата за първи път тази година ще представят композициите си пред вас. Вярвам и съм сигурна, че много от вас ще дойдат да ги подкрепят, както винаги правят и да ги дарят с любовта си", заяви Владинова във видеообръщение.

"Сега ви призовавам всички тази подкрепа да я обединим и отново да помогнем на бедстващите братя в Карлово, както и тези в Турция. Тежки са времената за всички ни, сигурна съм, че няма как да помогнем на всички, но малка помощ от всички нас със сигурност би била полезна. Малко помощ, много вяра и много любов, очакваме ви", добави Невяна Владинова.