Един от ветераните в Бундестима - Томас Мюлер, призна че Реал (Мадрид) е пример за него и съотборниците му от гледна точка на психологията. Той посочи, че се възхищава на непримиримостта на "кралете", която им помага да обръщат наглед загубени мачове.

"В добра позиция сме преди Световното първенство и даваме всичко от себе си. И ще призная, че Реал (Мадрид) винаги ще бъде нашият основен ориентир. Работил съм с много треньори, включително Карло Анчелоти, който спечели най-много отличия на международната сцена. Когато нещо не се получи, трябва да опитате отново, като неуспехите не трябва да влияят на самочувствието.

Магуайър: Грешките са част от играта, извинявам се

Магуайър: Грешките са част от играта, извинявам се

"Ще извлечем положителното и ще очакваме световното първенство в Катар"

Някой сигурно е изключил телевизора в 67-ата минута, когато Германия водеше с 2:0 срещу Англия, и си е легнал в еуфория преди световното първенство (смее се). Но трябва да се отбележи - върнахме се в мача след три допуснати гола. Ако погледнете от гледна точка на психологията, тогава ситуацията е следната: водите с 2:0, допускате три гола за 12 минути, но след това намирате сили да изравните за 3:3. И всичко това е на "Уембли". Случилото се оставя добро усещане, но то няма да се повлияе на начина, по който ще изиграем първия мач на Световното първенство", каза Мюлер, който срещу Англия влезе в игра в 79-ата минута при резултат 2:2.