Рафаел Варан похвали съотборника си в националния отбор на Франция Килиан Мбапе. Защитникът на Реал Мадрид определи 19-годишния нападател като "най-младия извънземен", когото познава.

"Познавам няколко извънземни. Мисля, че за първи път срещам младо извънземно. Обикновено се запознавам с извънземни, които са на по 25 или 30 години. На Световното първенство в Русия срещнах едно, което няма и 20 години.

При него всичко става бързо. Когато говоря с него за тактиката преди мачовете, нямам време да си довърша изречението, защото той вече ме е разбрал и е обработил информацията.

Откакто бях на 7 години, хората казваха "той е добър". Да, добър съм, но не съм само това. Не можеш да имаш кариерата, която аз имам - да съм в Реал (Мадрид) вече 7 години, без характер. Понякога искаха от мен да играя като Серхио Рамос, или като някой друг. Да бъда по-агресивен, по-добър в нещо друго и така нататък, но аз имам свой стил на игра. Това не ми е навредило много досега. Хората искаха да се променя и това ме дразни", каза Варан.

Рафаел Варан става четвърти капитан на Реал (Мадрид)

Варан става четвърти капитан на Реал

Защитникът има 233 мача с екипа на отбора и е отбелязал 10 гола