Съпругата на Михаел Шумахер - Корина разкрива много лични истории в документалния филм на Netflix за любимия си по съвсем различен начин.

"Имам голям късмет, че го срещнах - той е най-сладкият и чаровен човек в света. В първите ни години заедно реших да приготвя вечеря за рождения му ден, а той ми помогна да почистя и измия всички чинии. И си помислих: "Какъв готин човек!" И да, той беше много забавен и затова ме подкупи.

Обожаваше партитата. Почти винаги си тръгваше последен от тях. Много се смеехме и забавлявахме. Михаел обичаше да хвърля хората в басейна - това беше негова запазена марка. Дори на нашата сватба някои гости се озоваха във водата.

Влюбих се в него, защото беше прекрасен човек. Чувствах, че е специален. Дори не си мислех, че е страхотен състезател в началото на невероятна кариера. Никой не знаеше какво ще се случи по-нататък.

Винаги ходех с него. През всичките години седях в автобуса на отбора или някъде в гаражите, подкрепях го, чувствахме се добре заедно. За него беше важно да знае, че не е сам. Пътувахме по целия свят, сменяхме често часовите зони и за него беше важно да спи достатъчно. Денят на Михаел беше планиран до минути.

Веднъж преди състезание не можех да спя и се заключих в тоалетната. Половината нощ прекарах там, четох книга. Страхувах се да не го събудя. От друга страна, когато бяхме вкъщи и той излизаше рано, винаги се приближаваше до леглото, погалваше ме по ръката, целуваше ме и тихо прошепваше: "Тръгвам". Винаги беше много грижовен", споделя Корина.

Мик Шумахер: Доволен съм от първите ми шест месеца на пистата

Мик Шумахер: Доволен съм от първите ми шест месеца на пистата

Чувствах се комфортно в болида, споделя синът на легендата Михаел Шумахер