Петкратният носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо обвини главния редактор на списание "Франс Футбол". Португалецът използва профила си в "Инстаграм", за да изрази своята позиция.

Ралф Рангник забива Роналдо на резервната скамейка?

Ралф Рангник забива Роналдо на резервната скамейка?

Германецът не обича звездите

"Днешният резултат обяснява твърденията на Паскал Фере от миналата седмица, когато каза, че съм му доверил, че единствената ми амбиция е да приключа кариерата си с повече трофеи "Златна топка" от Лионел Меси. Паскал Фере излъга. Той използва името ми, за да промотира своето издание и себе си. Недопустимо е, човекът, който отговаря за връчването на толкова престижна награда да лъже по този начин за друг човек, който винаги е уважавал France Football и "Златната топка". Той излъга за пореден път и днес, когато оправда отсъствието ми от галавечерта с карантина, което не отговаря на истината. Винаги съм поздравявам всеки, който спечели, тъй като не съм срещу никого. Винаги съм печелил за себе си и клубът, който представлявам.

Печеля за тези, които ми пожелават хубави неща. Не печеля срещу някого. Най-голямата ми амбиция е да печеля национални и международни титли с клуба и родината ми. Най-голямата ми амбиция е да давам добър пример на тези, които искат да бъдат професионални футболисти. Най-голямата ми амбиция в кариерата е името ми да бъде записано със златни букви в историята на футбола. Завършвам с това, че фокусът ми е върху следващия мач на Манчестър Юнайтед и всичко, което заедно със съотборниците ми и феновете, можем да постигнем през този сезон", написа Роналдо.