Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд призна, че до ден днешен гледа видеоклипове с участието на Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Неймар.

"Ако те са направили нещо през уикенда, непременно искам да разбера какво и как. Меси притежава изключителен талант, той е природно надарен. Удоволствие е да го гледаш какво може с топката, но и как използва свободните пространства. Помня, когато за първи път играх срещу Барселона (в контрола в Мериленд през 2017 г. - б.р.). Останалите от отбора се движеха около него като часовников механизъм. Впечатляващи бяха не само техническите му умения, но и какви позиции заемаше и как влияеше на мача дори без да притежава топката", обясни Рашфорд.

"Когато бях малък, гледах мачове и клипове в YouTube, а после излизах на улицата и се стараех да повторя видяното. Наслаждавах се на "еластико" в изпълнение на Роналдиньо, а Роналдо беше човекът, който може да те накара да заобичаш футбола и да опиташ неща, които хората обикновено не биха опитали", сподели още Рашфорд.

Рома пожела под наем разочарованието Алексис Санчес

Рома пожела под наем разочарованието Алексис Санчес

Манчестър Юнайтед май няма нищо против