Андрей Андреев е новият треньор на дублиращия състав на ФК ЦСКА 1948. 45-годишният наставник заменя на поста Атанас Апостолов, който се раздели с клуба в средата на септември. Междувременно ролята на наставник до този момент заемаше помощник-треньорът Роман Тафраджиев.

Андреев има лиценз UEFA "A", като дотук е водил юношески отбори в школите на Спартак (Пловдив), Ботев (Пловдив) и Септември (София). Бил е и помощник треньор в мъжкия тим на Спартак (Пловдив). Със Септември U17 два пъти вдига шампионския трофей от Елитната група до 17 години.

Наставникът може да се похвали и с богата визитка като футболист. Той е носил екипите на Черно море, Калиакра, Лудогорец, Добруджа, Ботев (Враца), Беласица (Петрич), Родопа (Смолян), Докса (Драма), Пантракикос (Комотини), Трасиволос (Атина), Диагорас (Родос), Коринтос (Атина) и Иасонас (Атина).

Андреев идва във ФК ЦСКА 1948, амбициран да изкачи дублиращия тим на клуба още по-високо в класирането на Втора лига.

Важна цел пред старши треньора е и да подпомогне за развитието на млади родни таланти, които да получават повиквателни за юношеския и младежкия национален отбор на България, както и скоро да се превърнат във водещи фигури в отбора на столичани в efbet Лига.

Добруджа удари дубъла на ФК ЦСКА 1948 с гол в добавеното време

Добруджа удари дубъла на ФК ЦСКА 1948 с гол в добавеното време

Гостите победиха с 2:1