Английските медии не останаха никак впечатлени от представянето на "трите лъва" снощи срещу Сърбия, въпреки победата с 1:0. Особено силни бяха критиките към крилото Фил Фоудън, който направи много слаб мач снощи.

Статистиците отчитат, че приносът на играча на Манчестър Сити буквално е бил нулев. Фоудън не само, че не се отчете с гол или асистенция, но не отправи нито един удар към вратата на сърбите, нямаше нито едно точно центриране и нито един успешен дрибъл. Логично и той бе обект на много критики и слаби оценки.

От Фоудън се очаква много, тъй като 24-годишният играч направи много силен сезон и съвсем заслужено спечели приза за "Играч на годината" на Премиър лийг.

Бившият играч на Арсенал и Челси Сеск Фабрегас, който в момента коментира за BBC, заяви относно Фоудън: "Мисля, че играчи като Фоден трябва да се активизират и да поемат отговорност. Сега е моментът да влязат в голям турнир, със страната си, която е зад гърба им.

Бившият английски национал Майка Ричардс добави: "Тъжно ми е, че играч с неговите качества се изключва от играта. Просто е разочароващо, че не можем да извлечем най-доброто от него".

Белингам: Обожавам песента "Хей, Джуд!"

Белингам: Обожавам песента "Хей, Джуд!"

"Слушам много "Бийтълс"