Европейското първенство по футбол е в разгара си и с всеки изминал ден ставаме свидетели на все по-вълнуващи мачове. Драма, обрати и голове в последните минути, все емоции, които успяваме да усетим дори от сиянието на телевизионния екран. Магията на Евро 2024 обаче е още по-всеобхватна, ако имаш възможността да се слееш на живо с невероятната футболна атмосфера, възцарила се в страната домакин Германия.

Екип на ТОПСПОРТ защити реномето на първия спортен сайт в България и също имаше възможността да бъде активна част от първенството на Стария континент.

Изненада - Англия остава фаворит на букмейкърите да спечели Евро 2024

Изненада - Англия остава фаворит на букмейкърите да спечели Евро 2024

Испания е втора

Специално за вас, проследихме на живо, от мястото на събитието, някои от вълнуващите срещи в груповата фаза. Осъществявахме и живи включвания във Фейсбук страницата ни Topsport.bg, за да усетите пулса на футболна Европа.

Във видеото, което е позиционирано по-горе в нашия плеър, ще се опитаме да ви покажем Евро 2024 през още един различен поглед. Този на журналиста Ивайло Димитров. Или казано по-друг начин, това e дневен влог, илюстриращ работата на екипа на topsport.bg по време на финалите в Германия. Запознаваме ви със спецификите на нашата професия и процеса по организация на работата ни на терен. А конкретният двубой е Сърбия - Словения. И неизбежното - невероятната емоция да бъдеш част от магията, наречена Евро 2024.

Приятно гледане!

P.S В клипа е допусната фактологическа грешка. Линиите на мюнхенското метро са шест на брой, а не десет.

Ето всички рекорди от груповата фаза на Евро 2024

Ето всички рекорди от груповата фаза на Евро 2024

Вижте ги тук