Мениджърът на Рейнджърс Джовани ван Бронкхорст бе разочарован след загубата от Айнтрахт (Франкфурт) на финала за Лига Европа след изпълнение на дузпи.

"Опитахме всичко, за да спечелим. Накрая обаче дузпите са лотария, а днес късметът ни обърна гръб. Играчите дадоха всичко от себе си. Мачът бе много оспорван. Разочароавнието е голямо. Бяхме толкова близо до спечелване на трофея. Когато победиш, имаш спомени за цял живот, когато загубиш, боли много.

Мачът бе физически тежък, футболистите се раздадоха докрай на терена. Наложи се да заменя някои играчи, които бяха напълно изтощени. Всъщност това се отнася и за двата отбора.

Бяхме се подготвили за дузпи. Баришич се наложи да излезе, а той бе първият ни изпълнител. Някои играчи не бяха в добро състояние, за да изпълняват дузпи, но Рамзи бе на разположение. Той е наистина съкрушен, всички са разочаровани, видях тъгата в съблекалнята. Той се нагърби с отговорността, но за съжаление не успя да отбележи. В края на мача също имахме страхотен шанс. Кент направи всичко възможно да се разпише. Подобни положения трябва да се оползотворяват, особено в края на мача", каза още специалистът.

Оли Гласнер: Не съм изненадан, че спечелихме

Оли Гласнер: Не съм изненадан, че спечелихме

"Момчетата рядко ме разочароват"