Наставникът на ЦСКА - Добри Митов остана доволен от продукцията на своите футболисти, които тази вечер го зарадваха с победа 4:0 над Титоград в двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Всички футболисти се раздадоха на максимум. Имахме още шансове, но и на четири гола сме доволни. Имаше две ситуации, където имаше леко разколебаване в нашата защита. В хода на мача видяхте, че всичко си дойде на мястото. Противника не искам да го омаловажавам, но ще работим да отстраняваме грешките си, когато играем срещу по-силни съперници".

"Всеки един привлечен играч в ЦСКА има своите качества. Те трябва да играят на максимум, за да получат шанса си. Искам обаче още от тях. Има футболисти, които пропуснаха част от подготовката. Бодуров е един от тях. Когато добие нужната форма, тогава ще играе. Ние разчитаме на него. Питайте него как прие решението".

"Винаги е добре, когато има повече от един голмайстор. Не очаквайте много промени за реванша, но ще има такива. Отборът трябва да се освежава. Всеки ще получи своя шанс".

ЦСКА победи Титоград с 4:0 в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа

Мощно начало за ЦСКА в Лига Европа, "червените" вкараха четири гола на черногорския Титоград

Селекцията на Добри Митов обезсмисли предстоящия реванш в Подгорица