Старши-треньорът на Интер - Антонио Конте даде официалната си пресконференция преди битка на "нерадзурите" срещу Лудогорец в Разград. Специалистът сподели своите отлични впечатления от футболистите на българския шампион и призова възпитаниците си да не подценяват по никакъв начин утрешната съперничество от Лига Европа на стадион "Хювефарма Арена".

Павел Върба: Имаме някои проблеми с играчи, самото име на Интер е достатъчна мотивация

Върба: Имаме някои проблеми с играчи, самото име на Интер е достатъчна мотивация

"Надявам се, че ще изиграем един добър мач"

"Трябва първо да отбележим, че мачът утре ще бъде срещу един отбор, който редовно играе в европейските турнири. Играе много добре, играе нападателен футбол. На първо място е в първенството и то с много точки разлика от втория. Трябва да подходим сериозно, защото срещу нас ще има организиран отбор с много добри индивидуалности", сподели Конте.

"Знаем за Кешеру и Моци, той игра и в Италия, но не искам да говоря за определени единици. Доброто им представяне се дължи на представянето на отбора. Ние подхождаме към отбора на Лудогорец с уважение, защото имат много добри нападатели. Разбира се Лудогорец има и слаби страни, които сме проучили и ще се опитаме да използваме".

"Загубата от Лацио ни попари, но най-вече резултатът. Играта ни обаче не беше лоша. Миналата неделя играхме срещу Лацио, който е в много добра форма. Ние също имахме възможности. Трябва да забравим за тази загуба и да покажем нашите възможности утре и да постигнем добър резултат", продължи той.

Звездите на Интер вече са на българска земя

Звездите на Интер вече са на българска земя

Подминаха фенове и журналисти