Двама от лидерите на Етър Христо Иванов и Румен Руменов коментираха очакванията си пред местна телевизия за предстоящия мач с Берое във Велико Търново.

"Можем да направим нещо голямо в този мач, надявам се всички да влезем здраво, както беше в последните две срещи. Имаме добър колектив, което също ще ни помогне. Няма значение кой ще бележи головете, важна е победата и отборът да играе нагоре ,и да върви напред. Ние винаги излизаме за победа, разбира се, не всеки път се получава, има и трудни моменти, но се надявам да продължаваме с добрите резултатни игри. Искам да благодаря на всички фенове, които дойдоха в София и Русе, да продължават да ни подкрепят, включително и в трудните моменти!", заяви Руменов.

"Имаме много добър колектив и девизът "Един за всички, всички за Етър" е много правилен и се отнася изцяло за нас. Всеки иска да играе, но главното е Етър да върви и публиката да вижда един задружен отбор. Подготвени сме за този сезон, очаквам да направим силен мач и срещу Берое. Имаме доста голяма подкрепа, градът се интересува доста от това, което се случва с клуба. И което много ме радва - на всеки домакински мач има поне по 150-200 деца. Ние на "Ивайло" играем много силно именно, защото усещаме подкрепата на публиката. Феновете много мотивират отбора и когато чувстваш тяхната подкрепа е много по-различно, отколкото ако само ядат семки и те обиждат, когато не върви мачът", добави пък Христо Иванов.

Етър призова феновете за подкрепа срещу Берое

Етър призова феновете за подкрепа срещу Берое

Срещата е в петък