Етър е пределно мотивиран да спечели срещу Миньор (Перник) в предстоящото дерби от кръга във Втора лига в събота от 12.30 часа. Това заявиха на пресконференция старши треньорът на "виолетовите" Веселин Великов и футболистите Даниел Младенов и Анатоли Господинов.

"Мачът е дерби между третия и четвъртия и ако победим, ще имаме психологическо предимство. Очакват ни 13 финала да края, но победим ли в събота, ще имаме сериозно предимство.

Атанас Кръстев тренира вече от седмица и се завръща в състава. Ще направя и една-две промени в състава от мача в Габрово. Що се отнася до мача с Янтра - не искаме съдиите да ни помагат, но каквото има на терена - да го отсъждат! Не казвам, че е виновен само реферът, ние изпуснахме нашите чисти положения, ролята на съдиите е много важна, но най-голямата вина е в нас.

Нямаме наказани и контузени играчи, всички са на линия. Надявам се, че Дани Младенов вече навлиза във форма. Нещата с Ромеш Ивей и Мартин Моран вече са задвижени, очакваме работните им визи от министерството. До началото на другата седмица Ивей трябва да се появи и ще го ползваме след прекъсването в първенството. Целта завръщане в елита е напълно постижима. Имаме нужда от нашите привърженици, те винаги са били 12-ият играч. Елате на мача, момчетата заслужават вашата подкрепа", коментира Веселин Великов.

Етър си върна Ромеш Ивей и взе още един национал на Панама

Етър си върна Ромеш Ивей и взе още един национал на Панама

Ново попълнение при "виолетовите" е Мартин Моран, който идва от същия отбор - Индепендиенте