Старши-треньорът на Етър Веселин Великов сподели първите си впечатления след равенството 1:1 с Янтра (Габрово) в мач от поредния кръг във Втора лига.

"Изгубихме две точки, добре че поне изравнихме резултата. С оглед на положенията, които създадохме, мачът беше наш, но останахме само с точка. Имахме две-три чисти положения през първото полувреме, второто още две чисти плюс гола. Трябва да се работи в завършващата фаза.

Янтра беше пределно мотивиран, игра на ръба на грубостта, даже на моменти го прехвърляше, а незаслужено толкова много картони получихме ние. За всяко наше нарушение се даваше картон, а спестяваше на домакините. Кольо Станев ми каза, че дузпата срещу него е била чиста, защитникът го е съборил с двете си ръце, но такава не последва. Съдията не се справи с мача. За този двубой трябваше съдия с по-голям опит. Негова беше основната заслуга да не стане добър мач за публиката.

Вярвах, че тук ще победим, но Янтра се бореше със зъби и нокти и който дойде в Габрово, ще има големи проблеми. Загубихме две точки", заяви Великов.

Струмска слава удари Литекс в Ловеч, Етър с грешна стъпка в Габрово

Струмска слава удари Литекс в Ловеч, Етър с грешна стъпка в Габрово

"Болярите" загубиха ценни две точки