Треньорът на Етър - Веселин Великов говори преди предстоящия мач на "болярите" срещу Септември (София), който е в неделя от 16:30 часа на стадион "Ивайло".

"Може би това е един от най-важните ни мачове в първенството - при една победа се утвърждаваме еднолично на върха с няколко точки аванс пред останалите. Трябва да направим всичко възможно да победим Септември и хубавите игри, които направихме досега, да ги затвърдим с поредна победа.

Готови сме на сто процента за предстоящия мач. Всички са здрави - нямаме болни футболисти, нямаме контузени и наказани. Разполагаме с всички играчи и утре ще преценяваме кои ще попаднат в групата от 18 души.

Познавам много добре Септември, те са отбор, които играят вече втора-трета година заедно. Миналата година ги напусна само Сърмов, който е половин отбор, но на неговото място взеха Влади Узунов. Най-важното е в неделя да завършим с положителен резултат за нас.

Имаме два поредни мача срещу тях, веднага след това им гостуваме за купата, разбира се, че ще играем за победа и в двете срещи. По-важният ни мач е сега в неделя, не че следващият не е важен, но три дни по-късно гостуваме във Варна на Спартак. Ще има ротации, но ще направим всичко възможно да продължим и за купата.

Призовавам всички фенове на Етър, които имат сертификат за ваксини, преболедували са ковид или имат отрицателни тестове, да заповядат в неделя на стадион "Ивайло". Ние имаме нужда от тяхната подкрепа", каза Великов.

Етър ще гони осма поредна победа в неделя, на "Ивайло" със сертификат или отрицателен тест

Етър ще гони осма поредна победа в неделя, на "Ивайло" със сертификат или отрицателен тест

Няма контузени и наказани футболисти в състава на "виолетовите"