Треньорът на Етър - Веселин Великов демонстрира оптимизъм преди домакинството срещу Спартак (Варна) от 34-ия кръг на Втора лига.

"Дойде време на всяка цена да побеждаваме, ако искаме да влезем в Първа лига. Трябва да победим Спартак (Варна). През есента бяхме в серия от десет поредни мача без загуба и загубихме във Варна, сега сме с три поредни загуби и дано прекъснем серията и да се върнем на победния път.

За загубите има много причини, но най-важната е в нас. Срещу Септември имахме две-три чисти положения, вместо да изравним и да обърнем резултата в наша полза, ние позволихме на противника през второто полувреме от едно положение да ни вкара гол. Още след мача казах, че не е нормално отбор, който се бори за първите места и връщане в елита, да допусне от 4 корнера два гола. Трябва много да работим във фаза защита, за да не допускаме такива глупави грешки.

Единственият отсъстващ е Георги Александров, който в последния мач извади рамо, както и трайно контузеният Здравко Илиев. Всички останали са на линия. Мачът срещу Спартак (Варна) е възлов за крайното класиране. Победата ще ни върне на първо или второ място в класирането, така че много важно е в неделя да спечелим.

Настройката е добра, играчите знаят какво представлява този мач и трябва на всяка цена да победим. Знаят, че ножът е опрял до кокала и вече трябва да дадем всичко от себе си, ако искаме да спечелим!", каза Великов.

Стадион „Ивайло“ ще има рекламна LED система за първи път

Стадион „Ивайло“ ще има рекламна LED система за първи път

Тя ще бъде инсталирана в следващите дни