Венцислав Василев коментира предстоящия днес двубой с Левски от 19-ия кръг в Първа лига. Футболистът на Етър е категоричен, че "сините" са фаворит, но се надява с неговите съотборници да успеят да измъкнат нещо от тази среща.

Мачът е от 17:30 часа на "Герена".

Красимир Балъков: Имаме шанс да не загубим от Левски на "Герена"

Красимир Балъков: Имаме шанс да не загубим от Левски на "Герена"

"Важно е и какъв ден ще имаме"

"Още от миналия сезон последните четири мача ги изиграхме по много добър начин. От там отборът набра самочувствие. Направихме и добър колектив. 

В средата на терена ми е по-комфортно, но важното е отборът да побеждава и ще играя, където каже треньорът. Ако успеем да влезем в първата шестица, това ще е голяма заслуга на целия клуб и самите футболисти. Винаги може да се целим по-високо. Времето ще покаже. Ако направим добра подготовка и може би вземем някои попълнения, може да се изкачим нагоре.

Георги Кабаков ще свири Ботев (Вр) - Берое, Левски - Етър поверен на Никола Попов

Георги Кабаков ще свири Ботев (Вр) - Берое, Левски - Етър поверен на Никола Попов

Вижте всички съдийски назначения за 19-ия кръг в Първа лига

Мисля, че вече сме по-сигурни в себе си и играем по-добре. Надявам се да успеем да измъкнем нещо, защото определено Левски е фаворит. Те имат добър отбор. В последните два мача може би загубиха концентрация, но си остават много силен отбор и един от трите фаворита за титлата.

Трябва да стоим много компактно, това е нашият стил. Да си чакаме нашия момент и да си оползотворим шанса. Ще чакаме пространството, което се отвори да го използваме по най-добрия начин", коментира Венци Василев пред "Диема спорт".