Веселин Великов обяви, че най-вероятно ще напусне Етър след поражение с 2:3 срещу Ботев Враца в решителния бараж за влизане в efbet Лига.

"Излязохме през второто полувреме и допуснахме елементарен гол още с първата атака. Три глупави гола. Вкарахме две попадения накрая, но не успяхме да се преборим за промоцията. Първият гол оказа решително влияние.

Създадохме ситуации, но не ги завършихме добре. Целият сезон държахме добро ниво и в последния месец и половина не знам защо се стигна до този спад. Причините са много. Имаме четирима ключови играчи, които са аут. Причината е и в нас, както и в ръководството. Това не трябва да е оправдание. Изпуснахме питомното и не догонихме дивото след това.

Дори и да бяхме спечелили мача, щях да напусна. Договорът ми изтича, но съжалявам, че не успях да върна Етър в елита. 10 месеца и половина доказахме, че гоним първото място. Бяхме с 5 точки аванс. Всички имаме вина за това.

Президентът ме подкрепяше. Бях готов след загубите да си тръгна и останах. След това се вдигнахме, но накрая не се оказа достатъчно", завърши Великов.

Христо Иванов: Множество са факторите за нашия провал

Христо Иванов: Множество са факторите за нашия провал

"Благодаря на истинските фенове на Етър"