Членът на ръководството на Етър Цанко Цветанов сподели на пресконференция в "Пресклуб България" какви са краткосрочните и дългосрочни цели на клуба.

"Ръководството е осигурило всички необходими условия за Етър. Аз помагам доколкото помага със съвети, когато ме потърсят. Етър остави в последните 3-4 години нелоша следа в Първа лига.

В момента е на незавидното последно място и се надявам, че ние като ръководство сме осигурили всички условия на спортно-техническия щаб и футболистите да се представят по най-добрия начин и да запазят мястото си", заяви Цанко Цветанов.

Етър подписа с Миси Мезу

Етър подписа с Миси Мезу

Нападателят за последно е играл във Финландия

"В краткосрочен план целта е оставане в Първа лига, но ако това е самоцел, не говори добре за всеки клуб. Етър има големи традиции, амбицията на новия УС е да инвестира повече в инфраструктура, в изграждането на добри условия за работа. Да, хубаво е Етър да е в елита, защото е под светлините на прожекторите. Но това е краткосрочната ни цел. Няма да е лесно, задачата е трудна, но хубавото е, че разликата от десетото място е само 3 точки. Така че предстои интересен пролетен полусезон", заяви Цветанов.