Старши-треньорът на Етър - Александър Томаш изрази разочарованието си от изпадането на "болярите" от елита на българския футбол.

"Губихме единоборствата, първа топка, втора. На нас ни трябва малко да се разклатим. Първият им гол ни повлия доста зле, поздравявам съперника. Беше по-искащ, по-вярващ от нас. На такова ниво, ако не печелиш единоборствата си, не можеш да чакаш нещо.

Етър изпадна от efbet Лига след загуба от Монтана с 1:2

Късна драма прати Етър във Втора лига, Монтана ще се моли за чудо

Селекцията на Светлaн Кондев триумфира с 2:1 на стадион "Ивайло"

Казах го и преди. Етър е там, където искат. Да се успокоят някои хора. Съжалявам за момчетата, но силите ни са дотук. Каквото и да кажем сега за изпадащите, няма значение. Разочарован съм, че дадохме максимума, футболистите дадоха и последният месец не намерихме още морални сили да излезем да изиграем тези мачове. На нас силата ни е да бъдем заедно, да бъдем близко. Човек винаги е трябвало да бъде позитивен.

И другите отбори са в неведение, но това не е оправдание за мислите ни. Това е обстановката, а ние нямаме право на глас. Ако се стигне до бараж, ще видим кой е по-класен. В един мач всичко е възможно. Там отборът, който е по-правилно настроен психически, ще вземе този мач. Мога да кажа от моя страна към феновете, че съжалявам много. Дадох максимума от себе си с екипа. За мен е важно човек да работи със сърце. Неприятно е. Аз съм от този град и вярвам, че Етър заслужава да бъде в елита на футбола. Животът продължава, дадох всичко и вярвам в себе си.

Има още един мач до самия край. Аз съм отдаден и ще работя, докато имам договор до края на сезона. Ще дам всичко от себе си в следващия мач", завърши Александър Томаш.

Светлан Кондев: Победихме с характер и доза късмет

Светлан Кондев: Победихме с характер и доза късмет

В поредица от мачове играехме добре, но ни липсваше късмет, споделя специалистът