Старши треньорът на Етър Светослав Петров изтъкна, че липсата на увереност в неговите футболисти е лишила отбора му от възможността да вземе победата при визитата на Берое в Стара Загора.

Берое - Етър 0:0 в мач от efbet Лига

Берое и Етър се занулиха в последния мач от 20-ия кръг на efbet Лига

"Болярите" играха почти половин час с човек по-малко

"Не мога да кажа, че съм доволен. Съумяхме да вземем точка след последните мачове, но предполагам, че имахме шанс да държим повече топката и разиграваме. В 2-3 ситуации можеше да вкараме. Точно това ни беше идеята за мача, да използваме бързите си футболисти, които имаме. И Крум, и Кольо. Създавахме чисти положения, но и Берое също го правеше. Не ми харесва, че няма спокойствие и самочувствие да играем с топката. Може би липсата на точки ни притеснява. Ще се работи и се надявам да е наред всичко", каза Петров.

"На полувремето говорихме, че трябва да опитаме повече да сме спокойни и да правим нещата, които искаме, за да вземем 3 точки. След като е червен картон след ВАР, значи е. Това ни е седми червен картон, не знам какво да кажа. Хубавото е, че този път поне не получихме гол в последните секунди, както стана модерно. Има неща, които трябва да изчистим в клуба и тогава ще стане ясно бъдещето", завърши Светослав Петров.