Един от треньорите на Етър - Станислав Генчев заяви, че за него ще бъде истинско удоволствие да работи в екип с легенда като Красимир Балъков.

"Стартираме днес подготовка, искаме отборът да изгради едно добро лице и да радва феновете през новия полусезон. Естествено, основната ни цел е да запазим мястото си в групата. Трябва да направим всичко по силите си, да работим здраво, за да постигнем целите си".

"На този етап с договори като нови попълнения са Даниел Младенов и Георги Пашов, има разговори и с други играчи. Имаме на проби вратар от Германия, след лагера в Турция ще стане ясно неговото бъдеще. Шестима са напусналите, други тръгващи си няма. Търсим футболисти от постовете, за които сме преценили, че има нужда от подсилване заради конкуренцията. Всичко е въпрос на преговори. Нуждаем се от подсилване на още два поста, няма да ги обявяваме сега".

"Няма как новият ми пост да е крачка назад, след като мога да работя с Краси Балъков. Той е човек, който е видял всичко във футбола, играл и работил на много високо ниво. За млад треньор като мен това може само да бъде от полза и да ми помогне да израстна", коментира Станислав Генчев.

Краси Балъков изведе Етър за първа тренировка

"Болярите" тренираха за сефте под ръководството на Бала

Хърватин и сърбин ще карат пробен период в Етър