Ръководството на Етър обяви, че защитникът Симеон Иванов отново ще играе под наем за Локомотив (Горна Оряховица), след като през пролетта бранителят бе част от "железничарите".

От клуба съобщават и, че в петък ще бъде официалното представяне на "виолетовите" за новия сезон, а след това ще бъде изиграна и контролата с Литекс.

Етър подписа с Жилсон Варела

Етър подписа с обещаващ нападател

От клуба не поясняват за колко време е договорът на играча

От Етър обявиха и цените на абонаментните карти за новата кампания. Те са на цена от 128 лева и важат за всички домакински мачове от първенството и за Купата на България. Абонаментните карти за пенсионери над 65 години и подрастващи от 7 до 18 години ще бъдат на цена 64 лева, допълват от клуба.

Специални карти за цялото първенство ще има за сектора на агитката, те ще са само за членове на Фенклуб "Етър" и ще струват 100 лева.

Заявки за абонаментните карти ще се приемат от 13 юли (петък) до 23 юли (понеделник) включително в офиса на клуба, като всеки трябва да донесе цветна снимка паспортен формат и трите си имена, като трябва да представи и лична карта (паспорт). Самите карти ще бъдат изработени и доставени в седмицата преди първото домакинство срещу Верея, което е на 27 юли.

Клубът обяви и цените на билетите за домакинските мачове на стадион "Ивайло". Те са без промяна и ще струват по 8 лева (за пенсионери и учащи по 4 лева). Само билетите за мачовете с Лудогорец, ЦСКА и Левски ще са на цена по 10 и 6 лева. Децата до 7 години ще влизат безплатно с придружител.