Наставникът на Етър - Росен Кирилов сподели, че в тимът му е нямало необходимата свежест, която се е оказала фатална за тежкото поражение от Левски с 0:3.

"След първия гол, Левски се освободи психически, докато нещата при нас подействаха в обратната посока. За жалост пак се пропукахме при статично положение. Направи се ненужен фаул. За жалост не успяха бързо да изравним при опасния удар на Иван Стоянов".

"Такова ни е състоянието. С оглед на контузиите, голяма част от играчите не са в добра форма. Не можем да се борим да се противопоставяме сериозно. И преди мача си говорихме, че духът изцяло ни пада, след като сериозните отбори ни бележат първи гол. Предаваме се, а не трябва. Вчера видяхме в Шампионската лига как се обръщат мачовете".

"В мачовете с ЦСКА и Левски се опитахме да затваряме пространствата и да играем на контраатака. С ЦСКА ни се получи по-добре. Днес много лесно губихме топката. През последните два месеца почти половината играчи ни бяха контузени.

"Оставката на всеки треньор е в задния му джоб. Ще се опитаме да възстановим футболистите и на всяка цена да вземем победата срещу Черно море. Такава ни е програмата, че имаме много тежки мачове".

Левски победи Етър с 3:0 в двубой от шампионата

Левски с шеста поредна победа на "Герена", "сините" не оставиха шанс на Етър

Дени Алар впечатли с гол и две асистенции за столичния гранд