Нападателят на Етър Преслав Боруков вкара третия гол за успеха на своя отбор с 3:1 над ФК ЦСКА 1948. Юношата на Левски призна, че пръст в попадението му има и работата с Димитър Бербатов. 

"Чувствам се добре, вкарах седми гол за мен. Много важна победа за нас и се отлепихме от дъното. Вече не сме последни и ще видим как ще се развият следващите мачове. До последната минута не се знае кой ще изпадне и кой ще се спаси. Няма какво да говорим за приказки. На терена си личи всичко. На терена някои фаулове бяха по-груби срещу мен. Заявих го веднъж преди началото на мачовете - оставам в Етър до края на сезона. Правя каквото мога. Ние сме голям колектив и се надявам в края на сезона да се поздравим с успех. В края на сезона ще можем да кажем дали сме си свършили работата. Вчера работихме с Бербатов", каза нападателят. 

"Работим по завършващия удар. Мога само да извлека позитиви от него. В днешния гол има пръст и работата ми с Бербатов. Говорим си за Англия. Споделих му, че в Шефилд Уензди имаше един треньор, работил в Манчестър Юнайтед. Казах на Бербатов, че този човек ми сподели, че преди да ме види си е мислил, че всички български футболисти са технични. Аз съм по-здрав и това е объркало представите му".

Етър победи ФК ЦСКА 1948 с 3:1

Етър с първа победа за годината, "болярите" тотално надиграха ФК ЦСКА 1948

Гаетан Миси Мезу на два пъти и Преслав Боруков бележат за "болярите", Денислав Александров се разписа за "червените"