Нападателят на Етър - Преслав Боруков е доволен от представянето си с екипа на "болярите". Той допълни, че не е затворил вратата спрямо бившите си клубове Левски и Шефилд Уензди. Ето какво каза той пред колегите от "Спортал".

Петко Петков: Заслужавахме да загубим поне с 3:5

Петко Петков: Заслужавахме да загубим поне с 3:5

"На нас ни трябват точки"

"Чувствам се прекрасно в Етър. Имахме малко проблеми напоследък заради COVID-19 и мерките от страна на РЗИ преди мача с Локомотив Пловдив. Установени бяха няколко футболисти с положителни тестове, които са поставени под 14-дневна карантина. Аз се радвам, че съм добре, във форма съм и пак играя футбол. Обстановката е добра. Както видяхте старши треньорът Петко Петков се завърна след като беше напуснал преди няколко седмици. Играхме добре срещу Левски, също и с Локомотив Пловдив. Момчетата се борят, заедно сме един голям колектив в съблекалнята и търсим победата във всеки мач

Радвам се, че успях да отбележа 2 гола в тези двубои. В индивидуален план съм доволен. Искам обаче и отборът да върви и да трупаме точки - всички заедно да израстваме като колектив.

Като футболист никога не бих се израдвал, ако вкарам гол срещу мой бивш тим. Затова не го направих и в мача с Левски. В една от медиите веднъж ме бяха цитирали, че не се радвам срещу никой отбор. Това не е така. Всеки един играч се радва, но относно мои стари тимове - не празнувам, понеже съм бил в тях и съм работил с хората там. Освен че съм юноша на Левски, съм юноша и на Шефилд Уензди. Смятам, че работата ми с всички специалисти досега е много полезна и интересна, понеже двата вида футбол (в България и в Англия) са различни видове футбол.

За мен никоя врата не е затворена. Аз съм отворен за всякакви неща и нови предизвикателства, но във футбола всичко е възможно. Имам добри впечатления от Георги Тодоров, работили сме заедно. Беше един от хората, които ме качиха да играя с по-големите като бях малък и аз израстнах много покрай неговото ръководство.

ФК ЦСКА 1948 надви Етър с 5:1 в мач от Първа лига

Мъките за Етър продължават, "болярите" паднаха тежко от новака ФК ЦСКА 1948

Селекцията на Красимир Балъков с втори успех от началото на сезона

Когато аз бях в Левски, имаше много чужденци. В момента играят доста български състезатели, което е хубаво. Трябва да се раздават на 100% във всеки мач, за да заслужат мястото си. Не съм затварял никога врати, защото на първо място съм професионалист. С Георги Тодоров се видяхме, имахме разговор, но нищо повече. Карам стъпка по стъпка, а бъдещето ще покаже. Сега съм в Етър и благодаря на всички за шанса, който получих".