Етър имаше нетипична тренировка днес. Футболистите и треньорският щаб на Етър лично изчистиха тренировъчния терен "Трифон Иванов" до Спортното училище във Велико Търново, на който се подготвят в първия етап от подготовката си.

Етър върна Димитър Бербатов в българския футбол!

Етър върна Димитър Бербатов в българския футбол!

Бербо започва работа при "виолетовите"

Идеята бе на старши треньора Александър Томаш и неговия екип заради усложнената обстановка в града след падналия обилен сняг и невъзможността да влезе снегопочистваща техника. Почистването на терена бе вместо сутрешната тренировка на представителния отбор и в него се включиха всички, както и служителите на ОП "Спортни имоти и прояви".

В почистването на терена ще се включи и дублиращият тим на Етър с треньор Марин Стефанов и двете гарнитури от школата от елитните U15 и U17 групи, които играят и официалните си мачове там. "Прогнозите за в следващите дни да няма сняг и теренът да е в добро състояние за предстоящата първа контрола на етърци ", коментира управителят на ОП "Спортни имоти и прояви" Петко Павлов. В събота, 16 януари, от 11:30 ч. Етър ще приеме там в първата си контрола от подготовката плевенския Спартак.