Бившите национали Илиян Киряков, Златко Янков и Емил Кременлиев, които са бронзови медалисти от САЩ-94 също  потвърдиха участието си в мача между "Звездите на "Етър" и "Звездите на България" на 25 април, с който ще бъде отбелязан вековния юбилей на великотърновския клуб.

Ето како написаха "болярите":

ИЛИЯН КИРЯКОВ - още едно от "златните" момчета на "болярския" тим, които ще облекат отново свещения виолетов екип на 25 април!

В първия отбор на Етър дебютира още на 17-годишна възраст. Седем сезона достойно защитава цветовете на клуба - от 1985 до 1991 и през 1994 г. Шампион на България през 1991 г., в която е избран за Най-добър футболист на "А" група за сезона. Носител на Купата на БФС, два пъти бронзов медалист. Достойна кариера после в Испания, в Кипър, в Шотландия!

Един от петимата национали на Етър, станали бронзови медалисти на Световното в САЩ през 1994 г. Както самият той признава: "Титлата с етърци и САЩ-94 са едни от най-паметните мигове в кариерата ми!"

Добре дошъл у дома!

ЕМИЛ КРЕМЕНЛИЕВ - следващото име от Пеневата чета, което ще видим на "Ивайло"!  Легенда на Славия, Левски и ЦСКА, с близо 400 мача в професионалната си кариера. За националния отбор на България има 25 мача, участник на Световното в САЩ-94 и бронзов медалист, също и на Европейското през 1996 г.

Добре дошъл на "Ивайло"!

ЗЛАТКО ЯНКОВ е поредната легенда, която прие поканата на Етър да участва в юбилейния мач. Кадър на бургаската школа, със забележителна кариера у нас и в чужбина - над 520 мача и 55 гола!

Без него националният отбор нямаше да е същият - 80 мача с герба на България, участник в САЩ-94 и бронзов медалист, на Европейското през 1996 и на Световното през 1998 г.

Очакваме те на "Ивайло"!

Героят от "Парк де Пренс" ще вземе участие в мача по случай 100 години Етър

Героят от "Парк де Пренс" ще вземе участие в мача по случай 100 години Етър

Събитието ще се състои на 25 април