Треньорът на Етър Красимир Балъков коментира победата на тима си с 3:0 като гост на Верея в 30-ия кръг на Първа лига, Втора осмица, Група А.

"Доволен съм, на фона на предния мач с Витоша. Днес момчетата влязоха сериозно в мача. Знаехме, че срещу такъв съперник трябва да бъдеш много сериозен и концентриран, за да постигнеш нужния успех.

Разбира се, че всяка победата носи самочувствие на отбора. Тя беше задължителна. Сега ни трябва една точка, за да останем на първото място, надявам се да го направим. Верея беше с много млади футболисти и нормално, и логично е да имат желание да се борят, но ние притежавахме добре топката, търсехме диагоналите, където да отворим пространства и така станаха головете.

Иван е любимец на публиката, чудесно момче и си върши чудесно работата. Имаме много добри отношения с него и когато трябва ни помага. Докато вкараме първите два гола стояхме много добре на терена, а след третия малко се поотпуснахме. Конкуренцията е сериозна, няма фаворит в тези четири тима евентуално, които ще участват в борбата за седмото място. Борбата ще бъде много здрава", каза Балъков.

Верея загуби от Етър с 0:3

Хеттрик на Иван Петков нокаутира Верея, негативната серия на старозагорци няма край

Хеттрик на Иван Петков