От следващата година няма да изпълнявам функции "две в едно" - мениджър на клуба и треньор. Това призна Красимир Балъков на специална пресконференция днес.

"Съобщил съм това мое решение на Управителния съвет, коментирали сме го и сме на мнение, че това е ненужно в сегашното състояние на клуба и не носи никакъв ефект.

Красимир Балъков: Ние трябваше да се бием в един автобус сложен пред пенала

Красимир Балъков: Ние трябваше да се бием в един автобус сложен пред пенала

Наставникът не Етър не пожела да сподели плановете си за следващия сезон

Опитал съм по всякакви начини да докарам средства. Строшил съм енергия, време и всичко, но всъщност ефектът е много малък. Затова няма да бъда главен мениджър.

Има много неща, които трябва да се коригират и да се поправят, за да остана в Етър, разбира се, ако не получа предложение от някой голям клуб. За това сме се разбрали. Така че времето до края на първенството ще покаже дали ще остана и като треньор", каза Балъков.

Снимка 332884

Източник: LAP.bg

Бившият национал поиска държавата да помогне повече на Етър.

"Искам да насоча вниманието и на държавата към Етър. Като погледна всички отбори в Първа лига, всички си имат финансиране отнякъде, а ние сме останали като сираци.

Мисля, че е време държавата да направи нещо и за нас. Освен че ни направи осветление и терена, за мен това е прекалено малко", каза още Бала.

Христо Иванов: От психологическа гледна точка емоционално бяхме изпразнени

Христо Иванов: От психологическа гледна точка емоционално бяхме изпразнени

Вратарят на Етър беше избран за играч на мача при нулевото равенство с Ботев (Вр)