Старши треньорът на Етър Красимир Балъков отправи пореден призив към всички фенове на "виолетовите" и на футбола като цяло.

В неделя от 12:30 часа, отборът му приема Ботев (Плодвид) в двубой от 16-ия кръг в Първа лига, а наставникът очаква много оспорван сблъсък.

Важна информация за феновете на Ботев (Пд) за мача с Етър

Важна информация за феновете на Ботев (Пд) за мача с Етър

Срещата е в неделя от 12:30 часа

Ето какво написа Балъков:

"Скъпи съграждани, привърженици и приятели на Етър,

Предстоят заключителните двубои от футболното първенство за годината. През този сезон ние показахме, че заедно можем да вървим напред и да постигаме успехи, а с вашата подкрепа, момчетата се чувстват по-силни и уверени. Благодаря на всички, които ни подкрепяха и ще продължат да бъдат с нас на стадиона!

Искрено вярвам, че така ще бъде и в предстоящия двубой с Ботев в неделя. Мачът ще е със сигурност много интересен, динамичен и оспорван, защото и двата отбора се стремят да играят зрелищен и атрактивен футбол. Въпреки по-студеното време, очаквам да ни подкрепяте както в последните срещи и след края на двубоя да се радваме заедно на една хубава победа. Поставихме начало на възраждането на търновския футбол, заедно трябва да продължим напред!

Очаквам ви на стадиона! Момчетата се нуждаят от вашата подкрепа!".

Етър ще разчита на своя 12-ти играч и срещу Ботев (Пд)

Етър ще разчита на своя 12-ти играч и срещу Ботев (Пд)

Вижте призива на клуба