Всички в Етър са готови за битката с ЦСКА от 14-ия кръг на шампионата. "Болярите" посрещат "червените" от 18:30 часа, на стадион "Ивайло".

"Нагласата ни за мача е добра. Вече сме почти комплектовани, все още не са на линия само Яни Пехливанов и Иван Петков, но съвсем скоро и те ще са готови. Всички останали са здрави, в приповдигнато настроение сме и сме амбицирани да се представим добре и да вземем точки срещу ЦСКА.

Играем за победа и искаме да вземем трите точки. В последния месец и половина тренирахме с по 13-14 играчи, за първи път сме почти готови. Другата седмица се надявам Пехливанов и Петков да влязат и да сме на сто процента подготвени", коментира треньорът Росен Кирилов.

Росен Кирилов: ЦСКА има известни проблеми, ще напълним стадиона за мача с тях

Росен Кирилов: ЦСКА има известни проблеми, ще напълним стадиона за мача с тях

Треньорът на Етър е оптимист преди сблъсъка с "червените"

"В ЦСКА има напрежение, загубиха последните си две гостувания, но това е клуб с авторитет в българския футбол, имат много добри футболисти и треньори, страхотна публика зад гърба си, така че срещу тях винаги се играе много трудно. Сигурен съм, че мачът ще бъде завързан, че ще затрудним максимално ЦСКА. Дано победим. Ще се опитаме да затворим пространствата и да създадем положения пред тяхната врата.

Не сме се отказали да гоним шестицата. Шестият е на 5 т. пред нас, до края на годината трябва да вземем възможно най-много точки, за да се приближим до топ 6. Сигурен съм, че на мача ще има много фенове и на двата отбора, въпреки е е работен ден, двубоят е интересен и трибуните ще са пълни", добави наставникът.

Етър пуска билетите за мача с ЦСКА в понеделник

Етър пуска билетите за мача с ЦСКА в понеделник

Пропуските ще са по 12 лева