Македонецът Александър Мишов е най-новото попълнение на Етър, съобщават от клуба. Нападателят вече е подписал договор с "виолетовите" и още днес ще запише първи минути в контролата срещу "Литекс", която ще се играе днес от 14:00 часа.

Мишов се очаква да бъде картотекиран още за предстоящото гостуване на 29 март на Пирин (Благоевград).

Нападателят е роден на 11 юли 1998 г. в Кавадарци, Северна Македония. Играл е в "Брера" (Струмица), "Тиквеш", "Борец" (Велес), а през есента и до 24 февруари т.г. бе в грузинския "Самтредия". Има 102 мача с 16 гола и 8 асистенции в македонската Първа лига, както и 16 мача, 8 гола и 2 асистенции в елита на Грузия.

Ето какво заяви и самият Мишов при представянето си:

"Централен нападател съм, на 25 години. Последният ми клуб е грузинският "Самтредия", където играх в последните 6 месеца, играх добре и реализирах голове. Появи се шанс да дойда в Етър и се възползвах от него. Предстоящият ни мач може да се окаже най-важният за целия сезон. Ако спечелим, имаме шансове да останем в групата, но и да не спечелим - ще се борим до край. Ще дам максимума от себе си с виолетовия екип и се надявам да вкарам доста голове!", заяви Александър Мишов след подписването на договора си.

Етър ще играе контролна среща в петък

Етър ще играе контролна среща в петък

Мачът е от 14:00 часа