Отборът на Етър стартира пролетния полусезон във Втора лига на 14 февруари, когато приема от 17:30 ч. на стадион "Ивайло" състава на Монтана.

Иво Андреев от София ще бъде рефер с асистенти Мартин Венев и Димитър Димитров, четвърти съдия е Васил Минев, а съдийски наблюдател - Цветан Георгиев.

Групата на Монтана за гостуването на Етър

Групата на Монтана за гостуването на Етър

Ето кои са избраниците на Феро

Шест са новите попълнения в състава на домакините - вратарите Християн Славков и Иван Дерменджиев, защитникът Валери Христов, халфовете Емануил Личев и Янко Ангелов и нападателят Мартин Тошев. Всички те вече са картотекирани в БФС и са на линия за мача, пише sport-vt.com.

Двубоят обаче пропускат двама основни футболисти поради наказания. Това са защитникът Мариян Иванов, който е аут за 2 мача, и халфът Николай Янков, отпаднал за една среща. Всички останали играчи попаднаха в групата, която по новите правила на БФС вече може да бъде от 20 души.

Треньорът на Етър: Нека нещата се решават на терена

Треньорът на Етър: Нека нещата се решават на терена

Наставникът сподели мнението си за зимната подготовка на тима и очакванията за пролетния полусезон

Редовните билети са с цена от 8 лева. Учениците от 7 до 18 години и пенсионерите ще заплащат по 5 лева, а децата до 7 години ще влизат безплатно с придружител. Остават и семейните билети във вариант родител с едно дете - 10 лева, и родител с две деца - 12 лева.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 14 часа във фен магазина, от 15:30 ч. отварят касите от северната страна на стадион "Ивайло", а от 16:30 часа - и входовете. Паркингът пред централния вход ще бъде затворен за автомобили.