Tреньорът на Етър - Емануел Луканов заяви, че "виолетовите" ще търсят при гостуването си на Витоша (Бистрица) това, което пропуснаха да вземат срещу Дунав у дома във втория кръг на Втора лига миналата седмица.

Амбициите на тима са за втора поредна победа на чужд терен след тази над Монтана на старта. Мачът е днес от 18:00 часа.

"Има някаква горчивина след мача с Дунав, защото създадохме много положения, но ги изпуснахме, а заслужавахме изцяло трите точки. Но като не береш плодовете, си по-огорчен. Но отборът тренира много добре, готви се на ниво за предстоящия мач, който със сигурност няма да е лесен. Мотивацията е на ниво - трябва да отидем и вземем това, което не успяхме срещу Дунав.

Искам да кажа, че бях много афектиран след мача с "Дунав" и забравих да поздравя феновете на "Етър", които ги чувах цял мач как подкрепяха отбора. Извинявам се за това и им благодаря за подкрепата! Нека продължават така да подкрепят отбора, защото това е пътят! Още веднъж им благодаря.

Всички са на линия, освен засега Кольо Станев, който имаше стомашно неразположение и пропусна две тренировки. До петък ще е ясно дали ще вземе участие в мача. Всички останали са здрави и готови за битка.

"Витоша" (Бистрица) е много енергичен отбор, оприличавам ги на "Дунав", но са малко по-опитни от русенци, които имаха много млади момчета. Играят само с двама юноши, всичко останало са опитни футболисти. "Монтана" имаха доста проблеми до отбелязването на гола. Ако някой е решил, че този мач ще мине на ходом и ще го спечелим - няма шанс. Подценяването е първо липса на уважение към себе си и второ - към противника", каза Луканов.

Всеки, закупил екип на Етър, получава безплатно билет за мача с Дунав

Всеки, закупил екип на Етър, получава безплатно билет за мача с Дунав

Вижте подробности