Халфът на Етър Даниел Младенов даде мнението си за загубата с 1:3 на неговия отбор от ЦСКА. 

"Донякъде късмет не ни достигна, а може би и класа. Тези мачове ги чакаме с нетърпение. Щеше да е хубаво, ако бяхме взели точка.

Мисля, че третият гол пречупи всичко в мача. Падахме 0:2, стана 1:2. Мисля, че трябваше да държим футболистите на ЦСКА под напрежение до края. Не се знаеше нищо. 

Цялото първо полувреме надиграхме ЦСКА. Стояхме по-добре, държахме топката. Не помня те да имаха положение през първата част. Втората част ни вкараха два гола за десет минути. Лично за мен няма напрежение. Има тръпка и заряд. Заспахме за десет минути и мачът приключи за нас. 

От контрола до официален мач разликата е голяма. Мисля, че ЦСКА стоя много по-добре през второто полувреме днес. С играта, която показваме, можем да се борим за седмото място и да опитаме да играем в Европа срещу третия в класирането. Защо не, ако имаме късмет, може и да се получат нещата? Купата на България е много важна за Етър. Трябва да сме мотивирани и концентрирани.

Надявам се Левски да победи Лудогорец. Знаем, че "синята" и "червената" общност жадуват за титла. При успех на Левски хората ще пълнят трибуните и първенството ще стане интересно", заяви Младенов.

ЦСКА победи Етър с 3:1 като гост

ЦСКА не сбърка във Велико Търново и приближи върха в Първа лига

"Червените" надвиха Етър с 3:1