Даниел Младенов говори пред клубния сайт на Етър, след като официално се завърна в клуба. 

Дани, с какви чувства се завръщаш в "Етър"?

- Аз още преди година казах, че "Етър" за мен завинаги ще бъде от отборите, в които съм се чувствал най-добре. Връщам се с много добри чувства и да се надяваме, че ще помогна на отбора да остане в групата.

На раздяла с ЦСКА 1948 сподели, че желанието ти е да играеш по-редовно...

- Да, това също е важно за мен, защото когато си ценен и ти се дава шанс да играеш, тогава и можеш да свършиш работата, която трябва. 33 години е Христовата възраст, не е голяма за футбола. Виждаме, че има футболисти, които и на 40 години играят добре и вкарват голове. Така че най-важното е да сме във форма и здрави и дано имаме и късмет!

С екипа на "Етър" записа 61 мача, в които вкара 20 гола, което никак не е малко. Да очакват ли феновете нови голове от теб?

- Надявам се да станат 100 мача и с 40 гола! Бъдещето ще покаже. Но отново ще повторя - преди всичко да сме здрави и да имаме и късмет.

Ти познаваш отлично "Етър", според теб какви са шансовете да се пребори за оставане?

- Шансовете са големи. В българския футбол разликата между отборите като класа и развитие не е толкова голяма. Просто когато има един добър колектив и те покрива и късметът, се трупат точки. Видяхме, че "Етър" в последните мачове взе доста точки, да се надяваме оттук-нататък да побеждаваме често.

Феновете със сигурност ще се радват на завръщането ти...

- Както те към мен, така и аз към феновете! Винаги съм казвал, че това нещо се усеща. Когато показваш, че си добър човек, тогава и на терена показваш, че си добър футболист. Така че за мен най-важното е преди всичко да си човек. Всичко ще бъде взаимно!

Даниел Младенов се завърна в Етър, хърватин подписа с "болярите"

Даниел Младенов се завърна в Етър, хърватин подписа с "болярите"

Двама нови на "Ивайло"