Преслав Боруков, който отбеляза и двете попадения за Етър при победата над Берое с 2:1, говори за днешното силно представяне на "виолетовите" в Стара Загора, както и за неговото бъдеще в редиците на "виолетовите".

Ето какво каза той:

Етър победи като гост Берое с 2:1 в efbet Лига

Етър се отлепи от дъното след изненадващ, но заслужен успех като гост на Берое

Преслав Боруков блести с два гола срещу фаворизираните старозагорци

"Тази победа е много важна, защото взехме точки, които не очаквахме да вземем. С такива игри и победи вдигаме летвата и трябва да влизаме като фаворити във всички оставащи мачове до края на сезона.

Целта е 10-то място, за да се спасим от изпадане. Остават ни три мача, в които се надяваме да вземем точките, докато нашите съперници се надявам да правят грешки. Вчера имаше за пореден път статия, в която пише, че съм се уговорил да си тръгна от Етър. Концентриран съм върху Етър и последните няколко мача до сезона. Чак след това ще мисля за бъдещето.

Пандемията е непредсказуема, както и излизането на Англия от ЕС, направиха нещата трудни за играчи като мен, които биха искали да се върнат там. Не искам да говоря много обаче, искам първо да помогна за спасяването на Етър", завърши Боруков.

Боруков напуска Етър през лятото

Боруков напуска Етър през лятото

През зимата имаше сериозен интерес към него