Александър Георгиев, който ще доиграе сезона в Етър като преостъпен от ЦСКА, даде интервю пред сайта на "болярите", в което обясни подробности около преминаването му във Велико Търново.

"Г-н Балъков ми се обади и каза, че има желание да ме привлече в отбора. Преотстъпен съм от ЦСКА до края на първенството, както и Гълъбов и Колев. С тях много добре се познаваме от 6-7 години, играли сме заедно при юношите, после в ЦСКА. Такива са обстоятелствата в момента, че дойдох във Велико Търново, за да мога да се развия, все пак съм млад футболист. Надявам се да се докажа и да се върна в ЦСКА. Но сега пред мен е Етър. Амбициите ми са да се раздавам за отбора, ще дам 100 % от себе си да помогна. Ако трябва, ще дам и 110 %...", заяви футболистът.

"Знам, че конкуренцията е голяма, но съм дошъл тук, за да се преборя и се надявам да играя. Дано Етър се пребори за първата шестица. Вярно е, че тогава бихме играли само срещу водещите отбори, но след като искаме да се развиваме, това става само в големите мачове", добави Георгиев.

Етър: Не бяха малко скептиците при назначението на Красимир Балъков

Етър: Не бяха малко скептиците при назначението на Красимир Балъков

"Вървим в правилната посока", заяви членът на УС на клуба Александър Нанков