Капитанът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич няма да се завърне на терена до края на сезона. Това разкри неговият агент Силвано Мартина, който пред медиите на Острова коментира състоянието около централния защитник на „червените дяволи".

Както е известно Видич получи тежка контузия на коляното в двубоя с Базел през седмицата, като напусна терена на носилка. Първоначалните прогнози, че Видич е скъсал кръстна връзка на коляното, бяха потвърдени.

„За жалост Неманя скъса връзки", коментира Силвано Мартина пред „Скай Спортс". Пълното възстановяване от подобна травма е индивидуално, но периодът не е по-малък от 5 месеца. Това автоматично означава и край на сезона за сръбския бранител.

Силвано Мартина отказа да коментира твърденията за вероятен трансфер на Видич в Ювентус.

„Понякога журналистите пишат неща просто ей така. Трансфер в друг отбор? Когато има интерес от даден отбор към футболист, то трябва да има проблем межди играча и актуалния му тим. Да не забравяме, че Неманя е капитан на Манчестър Юнайтед, а това не е всеки отбор", коментира Мартина.

В същото време пък финансови анализатори отбелязват, че отпадането на Манчестър Юнайтед от Шампионската лига още в груповата фаза ще струва на „червените дяволи" около 20 милиона паунда.