Уест Хем надмина всички очаквания през настоящия сезон, но мениджърът Дейвид Мойс очаква повече от отбора си. "Чуковете" завършиха на 16-о място миналата година, но в момента са с 45 точки от 26 мача и са само на две от четвъртия Челси с двубой по-малко.

"Имайки предвид класирането ни от миналия сезон, завършване в топ 10 ще бъде отлично за нас. Апетитът обаче идва с яденето - сега сме много напред и можем да гледаме само още по-напред. Не виждам причина да не завършим в челната четворка", каза Мойс за ВВС.

"Искаме да избягаме от онзи Уест Хем, при който не знаеш кой точно отбор ще излезе на терена. Дали ще те разочарова, или ще спечели неочаквано? Футболистите са с различно мислене и причината е точно това, че вече гледаме само напред. Трябва да ги поздравя за това, което постигнаха през този сезон."

"По това време миналата година мислехме как да не изпаданем, а сега с журналистите си говорим за различни неща. Питат ме дали мисля, че можем да завършим в топ 4 и да играем в Европа. Това показва колко далеч сме стигнали".